Odličan start turske serije Aile | Porodica!

Čekanju je došao kraj. Sinoć je bila premijera nove turske serije pod nazivom Aile | Porodica. Serija Aile | Porodica je dugo i ambiciozno najavljivana.

Odličan start turske serije Aile | Porodica!

Foto Credits: IMDB

Prvenstvene planove oko emitovanja serije poremetila su i dešavanja u Turskoj uzrokovana razornim zemljotresima koji su se dogodili 6. februara. Krajem februara stanje na setovima turskih serija se počelo polako vraćati u normalu, što je veoma važno za samu zemlju, s obzirom na prihode koje TV serije ostvaruju prodajom u inostranstvu. To je značilo i da su se stekli uslovi za početak emitovanja serije Aile | Porodica, s obzirom da su glumci stigli na set i da je snimanje kadrova na projektu nastavljeno.

O seriji Aile je već bilo dosta reči. U pitanju je projekat koji će pratiti život Aslana, mafijaša kog tumači Kivanc Tatlitug i psihologice Devin koju glumi Serenay Sarikaya.

Ono što je takodje obeležilo ovu seriju jeste povratak glavnih glumaca, odnosno Serenay i Kivanca na TV ekrane nakon nekoliko godina.

Odlične brojke rejtinga

Kada je u pitanju sudbinaove nove serije Show TV-a, rano je davati neke prognoze, ali na osnovu prvih brojki imamo i prve utiske. Juče je emitovana prva epizoda koja je ostvarila odlične rezultate, koje su joj donele drugo mesto u total kategoriji i prve pozicije u AB i ABC1 kategorijama rejtinga. Total rejting je bio 5.89. Brojka u AB kategoriji je iznosila 8.31, a u ABC1 8.82.

Dakle, serija Aile | Porodica je započela svoj ekranski život. Kakav put će ovaj projekat imati ostaje da vidimo. Naredna epizoda očekuje nas sledećeg utorka, 15. marta na ekranima turskog Show TV-a.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Hande Ercel ima novu seriju i novog dečka

By: TV Exposed