Sinem Unsal iskreno o ljudskim odnosima

Glumica Sinem Unsal učestvovala je u dva projekta nakon što je zablistala u TV seriji Mucize Doktor 2019. godine, ali su oba završila brzo zbog niskog rejtinga.

Sinem Unsal iskreno o ljudskim odnosima

Foto Credits: DiziCentral

Nakon što je serija Elbet Bir Gun trajala samo šest epizoda, a godinu dana kasnije, serija Gizli Sakli ostala je na ekranu samo 8 epizoda, ovoga puta glumica je izabrala pozorišnu scenu.

Sinem Unsal, koja rado izlazi na scenu sa koleginicom Demet Akbag, sa kojom će kako kaže uvek biti počastvovana da igra, sada se intenzivno priprema za pozorišnu predstavu Aydinlikevler. Glumica, koja je skrenula pažnju i izjavama o vezama, zauzela je vrlo realan stav svojim rečima da se od čoveka sve može očekivati.

Ljudima se ne može verovati

Za Sinem je bilo značajno da vidi da su se neočekivana osećanja prema ljudskim bićima pojavila iz nje dok je glumila i kao rezultat toga, izrazila je reči „ljudima se ne može verovati“.

Čini se da se o Sinem Unsal mnogo priča sa svojom sledećom odlučnošću u vezi sa odnosima i ljudima: „Ne verujem nikome. Da, prevarena sam. Nikad nikome nisam verovala. Naravno da smo ljudi, čak ni sebi ne verujem. Od nas se svašta može očekivati. Takvih stvari može biti, samo je motivacija važna. Videću zašto je to uradio, šta se desilo. Ali ne smemo zaboraviti da ljudska bića mogu učiniti bilo šta u bilo kom trenutku. Uvek to govorim svojim partnerima i prijateljima. To je uvek moja motivacija. Naravno, ne kažem da mogu da varam u budućnosti. To mogu da kažem i kao čovek i kao glumica. Kada različiti likovi dođu ispred mene, kažem:

„Kako to osećanje izlazi iz mene?“ To znači da ga imam. Postoje stvari koje nisam očekivala. Od čoveka se sve očekuje. Vidim to, vidim više glumca. Zato što emocijama idemo do dna i možemo da vidimo šta može da se desi u našem poslu. Od svakoga se sve očekuje. Čovek može sve. Procenjujem to u zavisnosti od svačije rutine i dinamike odnosa, i nemam striktno pravilo da se tako nešto nikada neće dogoditi.”.

NOVO - Erdal Ozyagcilar o serijama i novom projektu

By: TV Exposed