Erdal Ozyagcilar o serijama i novom projektu

Erdal Ozyagcilar, koji je nakon dosta godina ponovo otišao u Makedoniju i preuzeo glavnu ulogu u seriji Balkan Ninnisi, već je bio u ovoj zemlji zbog projekta Elveda Rumeli.

Erdal Ozyagcilar o serijama i novom projektu

Foto Credits: DiziCentral

Po završetku snimanja u Skoplju, koje je napravio sa svojim nostalgičnim putovanjima u prošlost, glumac se ponovo vratio u Istanbul. Objašnjavajući da po završetku serije nije ništa novo uradio, glumac je rekao da je tamo bio veoma umoran i da se osećao umorno jer je bio bolestan. Pominjući da se svet TV serija pretvorio u malu industriju kada su digitalne platforme postale široko rasprostranjene, Erdal Ozyagcilar je rekao:

Oni proizvode uspešna dela.”. Objašnjavajući da je poslednjih godinu i po dana gledao digitalne projekte, glumac je rekao da ima projekata kojima je bio veoma iznenađen. Ozyagcilar je rekao: „U svim pričama postoje sile prirode, duhovi i veštice. Kako ljudi gledaju ove serije, dosadi im posle dve epizode. Ima nešto čudno u vezi sa svima njima. Nije iskreno, lako je, jednostavno.“.

Ozyagcilar sprema scenario horor, ali realistične priče

Erdal Ozyagcilar je objasnio da je napisao horor orijentisanu, ali realističnu priču jer je bio ljut na ove projekte digitalnih serija. Glavni glumac je rekao: „Pišem o porodici koja obavlja pogrebne usluge.”. Erdal, koji nije želeo da iznosi detalje o sadržaju priče koju piše zbog straha od krađe, skrenuo je pažnju na film Guven Bana, koji će biti pušten 24. februara. Objašnjavajući da je i on učestvovao i da su radili sa rediteljem Selcukom Aydemirom, glumac je rekao: „Pogledajte, bio je to veoma zanimljiv film. Guven Bana u Japanu, Engleskoj ili Italiji, smeju se. To je postao univerzalna komedija.“.

NOVO - Yasemin Allen kao pukovnica Tomris - pun pogodak!

By: TV Exposed