Boran Kuzum sa projektom Mucize Aynalar narednog meseca pred gledaocima

Nova adaptacija Aziza Nesina, film Mucize Aynalar | Čarobna ogledala dolazi u bioskope 5. aprila.

Boran Kuzum sa projektom Mucize Aynalar narednog meseca pred gledaocima

Foto Credits: RiriNano

Jedinstveno pero Aziza Nesina, besmrtnog imena turskog humora, u bioskop je preneo glavni reditelj Tolga Ornek sa projektom Mucize Aynalar.

Mucize Aynalar, koji će svoje mesto u bioskopima zauzeti 5. aprila, publici nudi zabavni narativ iz bliske budućnosti.

Uspešni glumac Boran Kuzum takođe je uključen u glumačku postavu filma. Kuzumov nastup u pričama Aziz Nesin biće veoma cenjen.

Humor Aziza Nesina

Boran Kuzum, koji će udahnuti život liku po imenu Kerim Ongun, koji radi kao vozač hitne pomoći i takođe pokušava da napiše scenario, upoznaće svoje fanove na velikom platnu sa filmom Mucize Aynalar. Činjenice koje se mogu desiti u bliskoj budućnosti donose se na bioskopsko platno uz humor Aziza Nesina.

Mucize Aynalar, koji je Tolga Ornek adaptirao iz šest različitih priča Aziza Nesina, obećava drugačije iskustvo gledanja sa svojom različitom strukturom i izvanrednim stilom koji spaja dnevnu stvarnost sa komedijom.

Glumačka ekipa filma uključuje uspešna imena kao što su Cengiz Bozkurt, Sebnem Bozoklu, Boran Kuzum, Zerrin Sumer, Eren Demirbas, Istar Gokseven, Idil Firat.

Tolga Ornek, koji je napisao i režirao film, koji je producirao Mine Sengoz iz Orchestra Content, je među koproducentima zajedno sa Alpom Cagrijem Gunalom i Leventom Gunerijem.

Film Tolge Orneka, reditelja filmova poput Kaybedenler Kulubu i Devrim Arabalari, biće u bioskopima 5. aprila.

NOVO - Yusra Geyik u seriji Tas Kagit Makas

By: TV Exposed