Afra Saracoglu je u veoma uspešnom periodu karijere

Serija Yali Capkini | Vodomar je pala u gledanosti, a mnogi gledaoci smatraju da su razlog tome problemi sa scenarijem.

Afra Saracoglu je u veoma uspešnom periodu karijere

Foto Credits: Haberler

S druge strane, radnici na setu serije Yali Capkini i dalje vredno rade, a glumci danonoćno rade kako bi publici preneli priču od scenarista.

Afra Saracoglu ne samo da je pokazala svoj izuzetan talenat poslednjih godina, već je uspela i da postane jedna od najistaknutijih mladih glumica na društvenim mrežama u poslednjih godinu dana.

Takođe je poznato da je Afra Saracoglu, koja odlično glumi u TV seriji Yali Capkini sa Mertom Ramazanom Demirom, s vremena na vreme oštro kritikovana na društvenim mrežama.

O seriji

Poznata glumica je svoj život na setu izrazila sledećim rečima: „Ceo život provodim na setu. Zaista, od velike je važnosti dobiti odziv u rejtingu za ekipe TV serija koje moraju da rade dugo na setovima 6 dana u nedelji.”.

Dok glumci većinu vremena provode na setu, publika svojim objavama i dalje otkriva da nije baš zadovoljna tokom priče koja se reflektuje na ekranu.

Afra Saracoglu je rekla: „Uopšte ne znam, nisam ga pročitala“ i izjavila da nije upoznata sa kritikama da je scenario blokiran. Podvlačeći da sve ide dobro, poznata glumica je dodala: „Sve ide dobro, nemam vesti. Ja sam radna osoba.“.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Danas se završava serija Adim Farah | Zovem se Farah

By: TV Exposed