Serija Magarsus već osvaja priznanja

Vodeća turska domaća online video platforma BluTV ima nekoliko veoma kvalitnih projekata. Najpopularniji među njima je serija Yesilcam koja je mnoge oduševila.

Serija Magarsus već osvaja priznanja

Foto Credits: Internet Haber

Nova originalna serija Blu TV-a koja nosi naziv Magarsus, u kojoj glume Berkay Ates, Caglar Ertugrul i Merve Dizdar, biće deo festivala u Nemačkoj i dobiti priznanje.

Serija Magarsus izabrana je za deo „Specijalno pominjanje” 7. Berlinskog festival kada su pitanju TV serije.

Selekciona komisija Berlinskog festivala TV serija govorila je o turskom projektu Magarsus, koji se izdvaja među brojnim prijavama, sledećim rečima:

„Magarsus se istakao, pokazujući izuzetnu kreativnost, pripovedanje i kvalitet proizvodnje. Opšti inovativni pristup koji su primenili u seriji Magarsus nas je duboko impresionirao. Posvećenost oživljavanju ove serije bila je očigledna.”.

Lepe i birane reči za tursku seriju i najava da bi mogla da bude još jedan uspešan projekat Blu TV-a.

Zanimljiva priča

Serija Magarsus govori o borbi porodice Kurak, koja trguje citrusnim voćem u Saribahčeu, kako unutar zemlje, tako i sa stranim silama koje žele da dominiraju regionom. Pratićemo sa kakvim sve izazovima se ova porodica suočava tokom priče u seriji.

Projekat Magarsus, u režiji Yunusa Ozana Korkuta, uskoro će se sastati sa publikom na BluTV-u, tačnije u toku avgusta ove godine.

U okviru festival u Berlinu, serija Bozkir, jedna od originalnih produkcija Blu TV-a, sa svojom drugom sezonom plasirala se u polufinale u kategoriji „Najbolja dramska serija“.

Dakle dva uspeha za ovu tursku digitalnu platformu na međunarodnom festivalu su znak da rade zaista dobar i kvalitetan posao.

Tu je i video najava serije Magarsus.

NOVO - Ozge Torer postaje sve popularnija zahvaljujući seriji Kurulus Osman

By: TV Exposed