Gledanost serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje nastavlja da razočarava

Pažnji ne izmiču niska gledanost turske serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, koja je na Fox TV-u definisana kao jedan od najambicioznijih projekata letnjeg perioda.

Gledanost serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje nastavlja da razočarava

Foto Credits: Haber Global

Uz loš rejting kao nedostatak se ističu i interkacije na društvenim mrežama, odnosno to što ih nema u onoj meri kako je očekivano.

U tom procesu, gde su kritike prema seriji Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, u kojoj glavne uloge tumače Burcu Ozberk i Sukru Ozyildiz, počele da rastu, počeo je da se stvara pritisak na glumce i ekipu.

Ocene i dalje predstavljaju smetnju za mnoge TV serije tokom leta u Turskoj.

Situacija nije drugačija ni za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje. Stope nakon prve 3 emitovane epizode ​​nisu zadovoljavajuće, a oni koji gledaju seriju su takođe izuzetno neprijatno iznenadjeni zbog situacije.

Već upitna budućnost serije

Iz nedavnih kritika serije i glumaca može se razumeti da sudbina serije Ruhun Duymaz možda nije baš dobra.

Konkretno, preterana kritika Burcu Ozberk postala je jedna od izuzetnih situacija na društvenim mrežama.

U trenutku prevazilaženja problema sa rejtingom u prve tri epizode ​​serije, sa nestrpljenjem se iščekuju rezultati koji će se dobiti u novim epizodama.

Četvrtu epizodu moći ćemo da pogledamo u ponedeljak uveče. Međutim, ako se loši rezultati nastave, pitanje je koliko će Fox TV imati strpljenja za ovaj projekat…

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Sve lošiji rejting serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed