Ezgi Celik u jednoj od glavnih uloga u seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona!

Glumica Ezgi Celik potpisala je ugovor za rad u novoj seriji. Ugovor se odnosi na jednu od glavnih uloga u novoj turskoj seriji koja nosi naziv Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona.

Ezgi Celik u jednoj od glavnih uloga u seriji Kanunsuz Topraklar  / Zemlja bez zakona!

Foto Credits: Kimin Oyuncusu

Njen lik u ovom projektu će se zvati Asude. U pitanju je novi projekat kompanije Gold Film koji će doneti novu ljubavnu priču. Glavne uloge u ovoj seriji će tumačiti Esra Bilgic i Ugur Gunes. Pre nekoliko dana potvrđena je vest da je ugovor sa Gold Filmom za ulogu u ovoj novoj seriji potpisala je Hazar Motan. Producent Faruk Turgut sagradio je plato za snimanje kadrovu za ovu seriju koji predstavlja rudarski gradić Zonguldak. Radnja ove nove serije će biti smeštena u 1930. godine. Gledaćemo priču o zabranjenoj, gotovo nemogućoj ljubavi između kćerke bogatog industrijaliste Gulfem i obično rudara koji se zove Davut. Snimanje nove serije Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona će početi do kraja ovog meseca. Premijera ove serije se očekuje na jesen na Fox TV-u.

Ezgi Celik se u karijeri pojavila u 13 uloga. Glumila je Nadire Candemir u seriji Maria ile Mustafa. Pre te serije tumačila je uloge u serijama Soz, Dayan Yuregim, Arka Sokaklar, Asi i drugim projektima.

NOVO - Evo kada počinje druga sezona serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata - novi detalji radnje

 By: Milt-TV Exposed