Ozge Ozkaplan ima novu ulogu

Turska glumica Ozge Ozkaplan potpisala je ugovor za rad u novom projektu. Glumica je već na setu i uskoro će se pojaviti u radnji jedne aktuelne turske serije.

Ozge Ozkaplan ima novu ulogu

Foto Credits: IMDB

Ozge Ozkaplan postala je deo glumačke ekipe istorijske serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. Ona će se u radnji pojaviti od 17. epizode, a otkriveno je i kako će se zvati njen lik u ovoj seriji. Ozge će u ovom istorijskom projektu tumačiti lik po imenu Shahsenem. Ostaje da vidimo koliko će njen lik biti značajan u nastavku radnje ovog projekta.

Kada je reč o njenoj glumačkoj karijeri, Ozge Ozkaplan je do sada glumila u dva projekta. U toku prošle godine je radila na filmu pod nazivom Milyonda Bir. Pored tog filma, glumila je u TV seriji pod nazivom Sultan moga srca. U njoj je u osam epizoda glumila Ayperi.

Kada je reč o samoj budućnosti serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, ona je zaista u magli. Rejting je takav da praktično garantuje miran završetak aktuelne sezone. Međutim, sve se više priča i piše da će ovaj projekat biti završen po okončanju ove sezone.

Zvaničnih informacija za sada još uvek nema...

NOVO - Hatice Sendil – Bez svađe sa Fahriye Evcen!

 By: Milt-TV Exposed