Tozluyaka postaje serija vredna pažnje

Televizijski kanal Fox, koji poslednje dve sezone pravi serije jednu za drugom i najbrže izbacuje iz emitovanja nove projekte, dala je dobar test za novu seriju Tozluyaka, uprkos lošem imidžu.

Tozluyaka postaje serija vredna pažnje

Foto Credits: Internet Haber

Kao važan uspeh deluje to što je serija, koja ima jaku glumačku ekipu i koja se ističe kao drama namenjena mladjim generacijama, svojom prvom epizodom osvojila treće mesto u svim grupama publike kada je reč o rejtingu.

Čini se da se serija Tozluyaka ističe kao jedna od najuspešnijih produkcija ponedeljkom uveče. Za sada pokazuje možda i najbolji rezultat među letnjim serijama,

Tozluyaka je projekat koji je postigao stope veoma blizu proseka koje mnoge produkcije nisu mogle postići, čak ni u zimskoj sezoni kada je gledanost bila velika. Nije tako lako dobiti ove ocene tokom leta, ali serija je privukla veliku pažnju kako strategijom promocije uspeha Fox TV-a tako i podrškom društvenih medija.

Popularnost prve epizode ​​Tozluyake, stvaranje snažne interakcije na društvenim mrežama i činjenica da priča ima dubok aspekt kroz različite likove čine seriju posebnom.

Udruživanje veoma talentovanih i ambicioznih imena kao što su Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanc Ayaydin, Nur Yazar, Nebil Sayin, Kadim Yasar ukazuje na postojanje snažne priče.

Tozluyaka, gde se mladi glumci ističu i očekuje se da će postići sličan uspeh u narednim nedeljama, počela je ispit sa dobrom ocenom.

Vera u pravdu otkrivena je u ovoj novoj seriji, gde su se preko noći promenili životi Alija i njegovih prijatelja, koji su Vefinom sumnjivom smrću zakoračili u život pun tajni.

NOVO - Bestemsu Ozdemir u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed