White lines - nova serija autora La casa de papel

Alex Pina, poznat kao autor i reditelj serije La casa de papel kreirao je novu, prema prvim utiscima hit seriju. U pitanju je serija White lines, britansko-španske produkcije u kojoj glavne uloge igraju glumice Laura Haddock i Marta Milans. Radnja serije se vrti oko otkrića tela legendarnog mančesterskog DJ-a, dvadeset godina nakon njegovog nestanka na ...

White lines - nova serija autora La casa de papel

Alex Pina, poznat kao autor i reditelj serije La casa de papel kreirao je novu, prema prvim utiscima hit seriju.

U pitanju je serija White lines, britansko-španske produkcije u kojoj glavne uloge igraju glumice Laura Haddock i Marta Milans.

Radnja serije se vrti oko otkrića tela legendarnog mančesterskog DJ-a, dvadeset godina nakon njegovog nestanka na Ibici. Njegova sestra Zoe (Laura Haddock) vraća se na ostrvo da pokuša razjasniti šta se dogodilo. Njena istraga dovešće je do zbunjujućeg sveta noćnih klubova, laži i dima koji će je prisiliti da se suoči sa svojom najmračnijom stranom. U svoj toj za nju novoj i komplikovanoj situaciji upoznaće devojku svog brata, Kiku (Marta Milans), koja će joj postati prijateljica.

Glumica Laura Haddock rođena je 21. avgusta 1985. u Londonu. Od malih nogu je želela da se bavi glumom. Sa 17 godina počela je da studira glumu u Umetničko-obrazovnoj školi u Chisvicku u Engleskoj.

2008. godine je imala prvu priliku da se pojavi na televiziji i pridružila se glumcima serije "Honest", gde je igrala lik Kacie Carter do kraja serije. 2009. godine pridružila se seriji "Monday Monday", u kojoj je igrala Natashu Wright.

Međutim, njen prvi iskorak na velikom platnu dogodio se 2011. godine kada je dobila ulogu u filmu "Capetan America: First Avenger". Godine 2013. pridružila se glumačkoj ekipi serije „Da Vinci’s Demons“, u kojoj je igrala lik Lucrezie Donati do 2015. U pitanju je jedna od uloga po kojoj je najviše upamćena. Ove, 2020. godine vratila se na veliku scenu i ekrane uz „White Lines“

Marta Milans je španska glumica rođena 19. aprila 1982. godine.

Diplomirala je na Njujorškom univerzitetu, na dvojnom smeru istorije umetnosti i glume. Glumački rad otpočela je na Brodveju, u Njujorku, a nakon toga je dobila uloge u serijama poput "Law & Order: Special Victims Unit" i filmovima poput "Nestanak" Eleanor Rigbi i "Sramota" sa Michaelom Fassbenderom.

Međutim, njena glumačka karijera je doživela uspon kada je bila deo španske serije Alexa Pina "El embarcadero". Iste godine imao je ulogu u DC Comics filmu "Shazam!".

Marta Milans je poliglota: tečno govori skoro 7 jezika. Uz to ima i porodičnu kompaniju organskog kozjeg sira. Ova kompanija izvozi sir iz Španije u SAD.

By: TV Exposed