Počelo snimanje nove sezone serije Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more

Turski glumac Can Yaman je nedavno završio svoj rad na projektu El Turco. Reč je o istorijskoj seriji o turskom oficiru koja će biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi.

Počelo snimanje nove sezone serije Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more

Foto Credits: IMDB

Za sada se još uvek ne zna kada će biti emitovana El Turco, ali je postalo poznato da je Can Yaman ponovo na setu.

Ovog puta Yaman se vratio u Italiju i snima drugu sezonu TV serije pod nazivom Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more.

Serija je počela dobro u Italiji, ali je kasnije rejting opao. To ipak nije uticalo na zaradu Cana Yamana. Turski glumac zaradjuje 200.000 evra po epizode za svoj rad u ovom projektu.

Radnja serije

Podsećamo, radnja ove italijanske serije prati Violu Vitale, televizijsku novinarku koja pati od neuronskog poremećaja koji se zove sinestezija i stvarnost oko sebe doživljava na nešto drugačiji način od ostalih.

Sinestezija je zapravo neurološki fenomen u kom se čula ujedinjuju i prepliću. Ona se može javiti između bilo koja dva čula ili čulna režima. Nakon što jedna 20-godišnja devojka iz Palerma izgubi svoj život, Viola koja se vraća iz Pariza u taj italijanski grad će otkriti da ima poseban talenat za istragu. Uz to ona se daje u potragu za ocem kog nikada nije upoznala. Vrlo brzo će se njen životni put ukrstiti sa inspektorom turskog porekla Frančeskom Demirom kog tumači sjajni turski glumac Can Yaman. On je visokointeligentan, harizmatičan i atraktivan muškarac ali sa jako malo vere u ljude.

 Po mnogo toga potpuna suprotnost od Viole. Njih dvoje će započeti zajednički rad na slučaju, ona kao reportka a Demir kao policajac.

Ostaje da vidimo kakvu nam radnju donosi sezona 2 serije Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more.

NOVO - Turske TV serije koje su potvrđene za novu sezonu

By: TV Exposed