Can Yaman i serija Viola Come Il Mare oborili rekord gledanosti!

Can Yaman je napravio veliki skok u svojoj karijeri nakon što je glumio u TV seriji Erkenci Kus. Nakon ove serije, glumac je glumio u televizijskoj seriji Bai Yanlis / Gospodin Pogrešni.

Can Yaman i serija Viola Come Il Mare oborili rekord gledanosti!

Foto Credits: IMDB

Međutim, život te serije je kratko trajao. Can Yaman je, pak, uzeo predah u Italiji, gde su ga dugo zvali! Prvo je radio u reklami za testeninu koju je snimio Ferzan Ozpetek. Onda su dogovori dolazili jedan za drugim.

Vest da će u novoj seriji igrati Yaman, koji se dogovorio sa jednom producentskom kućom, zaista je oduševila italijanske fanove. Glumac je oko dve godine sklapao ugovore sa različitim brendovima u Italiji i napravio važne korake u svojoj karijeri tako što je dugo ostao u zemlji. S nestrpljenjem se iščekivalo emitovanje serije Viola Come Il Mare / Purporna kao more, u kojoj je u Italiji igrao Can Yaman. Turski glumac, koji već dve godine sklapa poslove sa različitim brendovima u zemlji i takođe nastavlja svoj serijski rad, ponovo je došao do izražaja sa serijom, koju italijanski fanovi sa uzbuđenjem prate.

Nova serija Viola Come Il Mare, sa Canom Yamanom u glavnoj ulozi, emitovana na Canale 5, oborila je rekord gledanosti!

Gledanost prve epizode ​​serije privukla je veliku pažnju. U Italiji, gde je divljenje Canu dostiglo vrhunac, prva epizoda serije uspela je da obori rekord sa 20,4 rejting poena! Yaman deli glavnu ulogu sa Franceskom Chillemi u seriji u kojoj oživljava lik policajca Frančeska Demira. Lansiranje serije održano je pre neki dan na Venecijanskom filmskom festivalu.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Pad gledanosti serije Mahkum / Zatvorenik koji zabrinjava

By: TV Exposed