Ilker Kaleli se vraća na ekrane TV serijom Arak

Popularni turski glumac Ilker Kaleli se sprema da se vrati na ekrane sa novom TV serijom pod nazivom Arak.

Ilker Kaleli se vraća na ekrane TV serijom Arak

Foto Credits: RiriNano

Najavljen je novi projekat, odnosno nova TV serija Ilkera Kalelija, jednog od glumaca koji je dobio veliki broj ponuda u serijskoj industriji u poslednje vreme.

Dobre vesti su stigle i potvrđene od strane Ilkera Kalelija, koji je poznat po dobrom odabiru projekata i da zaista pedantno procenjuje sve ponude za uloge koje dobije. Ovaj talentovani i veoma harizmatični turski glumac sklopio je ugovor sa dugo očekivanom TV serijom kompanije Most Productions kod nosi naziv Arak.

Ilker Kaleli se sprema da igra vrlo uticajan lik koji se zove Kara u  novoj seriji Arak, u kojoj će Murat Can Oguz biti producent, a Ender Mihlar na poziciji režisera.

Snimanje ove nove turske serije koja se priprema za Show TV biće na setu u Istanbulu.

The Serpent i La Passion Turca takođe privlače pažnju

Ilker Kaleli, koji je zbog visokog nivoa znanja engleskog jezika dobio veliki broj ponuda od stranih produkcionih kompanija, glumio je u koprodukciji BBC-ja i Netflixa, u seriji koja nosi naziv The Serpent.

Ilkerov drugi inostrani projekat koji je izazvao dosta pažnje je La Passion Turca, serija snimljena za španski TV kanal  Antenna 3.

Projekat La Passion Turca, u kojem poznati turski glumac deli glavnu ulogu sa španskom zvezdom Meggie Civantos, planiran je da se emituje u toku januara 2024. godine.

View this post on Instagram

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli)

NOVO - Salih Bademci je pun hvale za seriju Dilek Tasi / Kamen želja

By: TV Exposed