Serija Who is Erin Carter | Ko je Erin Karter – radnja i uloge

Who is Erin Carter | Ko je Erin Karter je jedna od serija koja je ove jeseni privukla dosta pažnje. Kreator ovog projekta je Jack Lothian.

Serija Who is Erin Carter | Ko je Erin Karter – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Serija Who is Erin Carter | Ko je Erin Karter se može svrstati u čak četiri žanra – akcije, avanture, krimi i trilera. Projekat je sniman u Barseloni u Španiji a za produkciju serije je bila zadužena kompanija Left Bank Pictures, koja je projekat pripremila za Netflix digitalnu platformu.

Projekat ima sedam epizoda u jednoj sezoni i na engleskom je jeziku. Premijera serije je bila 24. avgusta 2023. godine.

Radnja serije

Erin Karter je britanska učiteljica u Španiji. Uhvaćena je u pljački supermarket kada počinje potpuno neočekivani rasplet dogadjaja. Kada jedan od pljačkaša tvrdi da je prepoznaje, njen život preti da se rasplete u potpunosti i da se otrkiju mnoge neočekivane stvari. U Palominu, gradu koji je prepun tajni, ona mora da se bori da očisti ljagu sa svog imena i zaštiti svoju porodicu.

Uloge

Uloge u seriji Who is Erin Carter | Ko je Erin Karter tumače Evin Ahmad kao Erin Carter, Sean Teale kao Jordi Collantes, Denis Gough kao Lena Campbell, Indica Watson kao Harper, Susannah Fielding kao Olivia, Charlotte Vega kao Penelope Reyna, Douglas Henshall kao Daniel.

Tu su još i Leila Fatih Lopez kao Harper u mladosti, Pep Ambros kao Emilio, Finnian Burke kao Dylan, Andy Lucas kao inspektor Tabarez, Michael T. Dozie kao Arlo i drugi.

NOVO - Kritična epizoda za seriju Kader Baglari / Sudbinske veze

By: TV Exposed