Latino serija Los ricos tambien lloran I I bogati plaču – radnja i uloge

Serija Los ricos tambien lloran I I bogati plaču je latinoamerički projekat koji je u toku 2022. godine dobio dosta dobre komentare. Glavnu ulogu u seriji tumači popularni glumac Sebastian Rulli.

Latino serija Los ricos tambien lloran I I bogati plaču – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

U seriji Los ricos tambien lloran I I bogati plaču ima nekoliko zapaženih likova a u centru priče su Mariana i Luis Alberto. Emitovano je 60 epizoda u jednoj sezoni ovog projekta.

Mariana je mlada, veoma inteligentna devojka koja ima veliku želju da usavrši sebe, ali nema mnogo  prilika za svoj napredak. Ona nema ni majku ni oca. Ostaje sama na svetu nakon kumine smrti, a život joj se nezamislivo iskomplikuje nakon tih neprijatnih dešavanja.

Njena sudbina se menja kada upozna Alberta Salvatierru, koji je magnat prehrambene industrije. Na sastanku se Alberto žestoko sukobi sa svojim sinom Luisom Albertom.

Odnos oca i sina je narušen još od ranije kada je u tragediji život izgubio Matias, Luisov Albertov brat. Gospodin Alberto napušta sastanak, srce mu ubrzano kuca i doživljava infarkt. Mariana ga ugleda i spasi mu život.

Dolazak u vilu donosi glavna uzbudjenja

Nakon oporavka on odlučuje da potraži devojku koja ga je spasila i da joj pomogne. Dovodi je u svoju vilu Salvatierra gde žive i Daniela (njegova druga supruga), Luis Alberto i sin iz Danielinog prvog braka Santiago.

Marianin dolazak u Salvatierrin poslovni svet uznemiri Sorayu. Ona je partnerka, ima deo fime i Luisova Albertova je ljubavnica. Usvojena je kći pokojnog Rafaela Montenegra, nekadašnjeg velikog prijatelja i partnera gospodina Alberta. Soraya je zaista ambiciozna, beskrupulozna žena, koju samo zanimaju moć i novac. Tu je i Leon, koji je finansijski direktor holdinga. On iz senke manipuliše Luisom Albertom i okreće ga protiv oca. Leona ne pokreće samo ambicija nego i osvetoljubivost jer je zaljubljen u Danielu od kada se udala za gospodina Alberta. Zato želi da ga uništi i postane moćniji nego on, a sve u nadi da će osvojiti Danielino srce.

Odnos Mariane i Luisa Alberta se polako gradi na njihovim razlikama. Ona ga vodi u svoj svet, a on nju u svoj. Na kraju im se dogodi veoma strastvena i lepa ljubav. Međutim, njihovi neprijatelji će se truditi da ih razdvoje po svaku cenu. U želji da uništi Marianu, Soraya otkrije tajnu koja šokira sve. Mariana je zapravo Rafaelova biološka kći, dakle, polusestre su i naslednice Rafaela Montenegra. Soraya nikome ne želi da otkrije tu tajnu, nego želi da uništi Marianu. Dakle, veoma napeta i uzbudljiva priča.

Uloge u seriji Los ricos tambien lloran I I bogati plaču tumače Sebastian Rulli kao Luis Alberto, Claudia Martin kao Mariana, Fabiola Guajardo kao Soraya, Azela Robinson kao Elena, Lore Graniewicz kao Britny, Alejhandra Barros kao Daniela, Sergio Reynoso kao Ramiro, Diego Klein kao Santiago. Uloge u seriji imaju i Ruben Sanz, Thali Garcia, Dobrina Cristeva, Dalilah Polanco, Mario Moran, Henry Zakka i drugi.

U pitanju je rimejk istoimene serije koja je emitovana u 1979. i 1980. godini.

NOVO - Najava serije Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav obećava dobru priču!

By: TV Exposed