Latino serija Santo – radnja i uloge

Santo je špansko-brazilska kriminalistička akciona triler web serija sa elementima okultne detektivske fantastike koju je kreirao Karlos Lopez, a režirao Visente Amorim.

 Latino serija Santo – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Projekat je dobio podeljene kritike. Ipak, veći broj kritičara nije baš bio zadovoljan pričom, ali i produkcijom ove serije, koja je u startu dosta obećavala.

Za seriju su bili zaduženi Karlos Lopez i Visente Amorim koji je preuzeo režiju epizoda i po nekim mišljenjima nije se baš proslavio. Projekat je rađen u kooprodukciji kompanija Nostromo Pictures i Prodigo Films za Netflix digitalnu platformu na kojoj je emitovan.

Radnja:

Radnja serije Santo se odvija između Madrida i Salvadora. Priča prati dva policijska agenta iz Španije i Brazila koji jure trgovca drogom (Santo) čije lice nikada nije otkriveno u vezi sa okultnim zločinima.

Uloge:

Raul Arevalo kao Miguel Millan, Bruno Gagliasso kao Ernesto Cardona, Victoria Guerra kao Barbara Azevedo, Greta Fernandez kao Susana "Susi" Jackson, Maria Vazquez kao Arantxa Rivera. Pored njih u seriji su se pojavili i Nuria Prims, Guillermo Barrientos, Inaki Mur, Maarten Dannenberg, Deniz Gomez, Susan Spano, Daniel Horvath, Sabela Aran i drugi.

Serija Santo se sastoji od jedne sezone i šest epizoda, a premijera projekta je bila 16. decembra 2022. godine.

Projekat je sniman u Brazilu, u mestu Salvador, Bahia. U seriji se govore španski i portugalski jezik.

NOVO - Baris Kilic o zgusnutom rasporedu i seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed