Serija Los herederos de la tierra | Naslednici zemlje – radnja i uloge

Los herederos de la tierra | Naslednici zemlje je španska serija, zasnovana na istoimenom romanu Ildefonsoa Falconesa, u produkciji Atresmedia, Television de Cataluna i Netflixa u saradnji sa Diagonal TV.

Serija Los herederos de la tierra | Naslednici zemlje – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Serija Los herederos de la tierra | Naslednici zemlje je sastavljena od jedne sezone od 8 epizoda koje traju manje od sat vremena.

Njena premijera je održana 15. aprila 2022. na Netflixu. Godinu dana kasnije, serija je pokrenuta na Anteni 3 i TV3 zahvaljujući dogovoru postignutom sa Netflixom.

Radnja

Radnja serije nas vodi u kasnosrednjovekovnu Barselonu 1387. godine i priča priču o Hugu Lloru, dečaku koji većinu vremena provodi na ulici. Njegov dan prolazi i na brodogradilištima i njegov san je da postane zanatlija brodograditelj, iako je njegova sudbina neizvesna.

Hugov život nije lak, on je veoma usamljen dečak i njegova majka je prinuđena da se kloni njega, ali ima podršku i zaštitu poštovanog starešine.

Uloge

Uloge u seriji Los herederos de la tierra tumače Yon Gonzalez kao Hugo Llor,​ Rodolfo Sancho kao Bernat Estanyol, Mercedes Leon kao Barcha, Javier Iglesias kao Baraka, Elena Rivera kao Caterina Llor, David Solans kao Hugo Llor u mladosti, Aria Bedmar kao Merce, Jesus Carroza kao Guerao, Joan Carles Bestard kao Cubero de Sitges, Pere Arquillue kao Roger Puig, Manel Sans kao Mateo, Pedro Casablanc kao Galceran Destorrent, Natalia Sanchez kao Marta Destorrent.

Tu su još i Maria Rodríguez Soto kao Regina, Gabriela Andrada kao Dolca, Anna Moliner kao Margarida Puig, Christian Caner kao Mateu, Arturo Sancho kao Bernat Estanyol u mladosti, Aitor Luna kao Arnau Estanyol, Michelle Jenner kao Mar Estanyol i drugi.

NOVO - Neslihan Arslan i Basak Gumulcinelioglu u značajnim ulogama u novoj seriji!

By: TV Exposed