Latino serija Senorita 89 | Senjorita 89 – radnja i uloge

Senorita 89 | Senjorita 89 je meksička striming serija koju je kreirala Lucia Puenzo. Premijerno je prikazana 27. februara 2022. na Pantayi u Sjedinjenim Državama i Starzplay platformi u Latinskoj Americi

Latino serija Senorita 89 | Senjorita 89 – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Dana 3. avgusta 2020. godine, Senorita Mexico je najavljena kao jedna od prvih Starzovih internacionalnih originalnih serija za njihov servis za strimovanje Starzplay.

Potom je 29. aprila 2021. objavljeno da je snimanje počelo i da je naslov serije promenjen u Senorita 89. Par meseci kasnije, 23. decembra 2021., najavljeno je da će serija biti premijerno prikazana 27. februara 2022. a 12. oktobra 2022. godine, serija je obnovljena za drugu sezonu koja se čeka.

Radnja serije

Senorita 89 | Senjorita 89 je drama smeštena u mračni glamur Meksika 1980-ih prati takmičarke koje se pripremaju za izbor za Miss Meksika dok se bore ne samo za pobedu - već i za to da žive stignu do finala.

Uloge

Glavne uloge u seriji Senorita 89 | Senjorita 89 tumače Ilse Salas kao Concepcion, Ximena Romo kao Elena, Barbara Lopez kao Dolores (Miss Guerrero), Natasha Dupeyron kao Isabel (Miss Yucatan), Leidi Gutierrez kao Jocelyn (Miss Chihuahua), Coty Camacho kao Angeles (Miss Oaxaca).

U sporednim ulogama su Edwarda Gurrola kao Luisa, Ianis Guerrero kao Antonio, Ari Brickman kao Valenzuela Helu, Monica del Carmen kao Licha, Mabel Cadena kao Nora, Aida Lopez kao Dr. Franco. Uloge u serriji imaju i Getsemani Vela kao Marijo (Miss Guanajuato), Marcelo Alonso, Juan Manuel Bernal i Luis Ernesto Franco.

U prvoj sezoni je emitovano osam epizoda. Za produkciju su bile zadužene kompanije Fabula i Fremantle.

NOVO - U utorak počinje nova sezona serije Aile / Porodica, Selin Sekerci u prvom planu!

By: TV Exposed