Španska serija Tu no eres especial | Ti nisi ništa posebno – radnja i glumci

Serija Tu no eres especial | Ti nisi ništa posebno je komedija sa elementima naučne-fantastične. Reč je o seriji koja mami osmehe i može dobro da vas zabavi.

Španska serija Tu no eres especial | Ti nisi ništa posebno – radnja i glumci

Foto Credits: IMDB

Tu no eres especial | Ti nisi ništa posebno je latinomamerička serija koja je prošle godine emitovana na Netflix digitalnoj platformi. Tačnije, premijera projekta je bila 2. septembra 2022. godine. Kadrovi za ovu seriju su snimani u mestu Leccumberri, Navarra u Španiji.

Uloge u seriji Tu no eres especial tumače Delia Brufau kao Amaia, Gabriel Guevara kao Asier, Oskar de la Fuente kao Havi, Chistropher W. Jones kao Inigo.

Uloge još imaju Andrew Grace, Jorgi Aguilar, Victore Perez, Maria Mercado, Jaime Wang, Ainara Perez, Unai Arana, Thorian Jackson De Decker, Daniel Vitalle, Hilary Yanela, Miriam Rubio i drugi.

Radnja serije

U centru priče ove serije je Amaia.

Amain život je, kako ona sama kaže, potpuno bezveze. Preko noći, ona ipak mora da se oprosti od svog života u Barseloni, gde ima sve svoje prijatelje i već uspostavljeni način života, da ode da živi u selu svoje majke, gde se nikada ništa ne dešava.

Međutim, uskoro će otkriti nešto što bi moglo da joj preokrene život u potpunosti, da je možda nasledila moći svoje bake: od žene koju nikada nije upoznala, ali sa reputacijom da je jedina veštica koja je ikada živela u gradu Salabarria. Tu njena zanimljiva priča počinje.

Serija Tu no eres especial | Ti nisi ništa posebno se sastoji od šest zanimljivh epizoda u trajanju u proseku 35 minuta svaka. Na španskom je jeziku.

NOVO - Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice se vraća na TV ekrane u petak

By: TV Exposed