Latino serija Machos alfa | Alfa mužjaci – radnja i uloge

Machos alfa | Alfa mužjaci je španska humoristična televizijska serija koju su kreirali brat i sestra Alberto i Laura Caballero, za Netflix digitalnu platformu.

 Latino serija Machos alfa | Alfa mužjaci – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Seriju Machos alfa | Alfa mužjaci je producirala producentska kuća braće i sestara Caballero, Contubernio Films.

Serija je premijerno prikazana 30. decembra 2022. na Netflix digitalnoj platformi. U januaru 2023. serija je obnovljena za drugu sezonu.

Radnja

Serija prati četiri muškarca Pedra, Luisa, Raula i Santija u četrdesetim godinama koji počinju da primećuju kako njihova muška privilegija nestaje sa društvenim promenama i osnaživanjem žena, i primorani su da se prilagode, svaki na svoj način.

Uloge

U glavnim ulogama serije Machos alfa | Alfa mužjaci Gorka Otxoa kao Santi, Fele Martinez kao Luis Bravo, Fernando Gil kao Pedro Aguilar, Raul Tejon kao Raul Camacho, Paula Gallego kao Alex, Raquel Guerrero kao Esther, Maria Hervas kao Daniela Galvan, Kira Miro kao Luz.

U sporednim ulogama su Santi Millan kao Patrick, Cayetana Cabezas kao Blanca, Virginia Rodríguez kao Cristina, Silvia Marty kao Carmen, Nacho Rubio kao Jero. Uloge imaju i Nazaret Aracil kao Cynthia Galvan, Nathalie Seseña kao psihologica, Roger Berruezo kao Guillermo, Maria Castro kao Eugenia.

Do sada je emitovana jedna sezona sa deset epizoda ovog projekta. U narednom periodu biće poznato i kada će se emitovati druga sezona ove zanimljive serije.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan je privukao pažnju i u novoj seriji

By: TV Exposed