Halil Ibrahim Ceyhan je privukao pažnju i u novoj seriji

Halil Ibrahim Ceyhan je jedan od glumaca koji su dosta istaknuti na društvenim mrežama. Velika zasluga za to ide seriji Emanet i liku koji je tumačio u tom projektu.

Halil Ibrahim Ceyhan je privukao pažnju i u novoj seriji

Foto Credits: Haberler

Ipak, u novoj sezoni došlo je vreme za promene. Popularni turski glumac Halil Ibrahim Ceyhan pojavio se pred svojim fanovima sa potpuno drugačijom ulogom u novoj TV seriji.

Fox TV serija pod nazivom Kirli Sepeti počela je da se susreće sa publikom kao nova alternativna serija nedeljom uveče.

Jedno od najupečatljivijih imena u prvoj epizodi bio je upravo Halil Ibrahim Ceyhan.

Mladi glumac, koji je impresionirao svojim uspešnim nastupom u dnevnoj seriji Kanala 7 pod nazivom Emanet, takođe dobija veliku podršku svojih obožavalaca na društvenim mrežama. Ceyhan, koji nikada nije pao ispod prvih 10 u istraživanjima o najpopularnijim turskim muškim glumcima u poslednje vreme, i dalje je na dnevnom redu i to od nedavno sa svojom novom serijom Kirli Sepeti.

Hiljade postova na društvenim mrežama

Nakon što je emitovana prva epizoda serije Kirli Sepeti, fanovi koji su videli Halila Ibrahima Ceyhana u njegovoj novoj ulozi i bili su veoma srećni zbog toga, podelili su hiljade postova na društvenim mrežama.

Ljubitelji glumca, koji su pripremili kratke video snimke scena u kojima je njihov omiljeni glumac imao susret sa bebom, komentarisali su simpatičnih izraza lica ovu scenu.

Svi se nadaju da će Halil Ibrahim Ceyhan u novoj seriji pokazati svoj raskošni talenat.

Deliće scene susreta Halilovog lika i bebe u seriji možete pročitati klikom - OVDE.

NOVO - Firat Tanis o likovima koje tumači

By: TV Exposed