Firat Tanis o likovima koje tumači

Turski glumac Firat Tanis ima zapažene uspehe u filmovima, TV serijama i pozorišnim predstavama u kojima je glumio.

Firat Tanis o likovima koje tumači

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji zna kako da uđe u duh likova koje tumači, posebno preferira da u različitim predstavama igra veoma različite likove. Iskusni glumac, rođen 1975. godine koji od 2001. godine glumi u TV serijama, do sada je napravio mnogo različitih i ambicioznih ostvarenja.

Od kada je privukao pažnju likom Ozberka u TV seriji Yeditepe Istanbul, Firat Tanis je bio u mnogim nezaboravnim TV serijama.

Njegovo ime je uvek bilo prisutno u nezaboravnim TV serijama kao što su Ihlamurlar Altinda, Menekse ile Halil, Genis Aile, Ulan Istanbul, Istanbullu Gelin.

Firat Tanis, koji ne beži od užurbanog radnog rasporeda tako što se pojavljuje u bioskopu, pozorištu i TV serijama sa svojim entuzijazmom da igra veoma različite likove, nedavno se pojavio pred svojim fanovima sa veoma efektnim produkcijama.

Voli uloge sa preokretima

U pitanju su serije digitalne serije Kulup / Klub, Zeytin Agaci / Maslinovo drvo i na kraju TV serija Adim Farah / Zovem se Farah.

Poznati glumac, koji nastavlja da učestvuje u priči sa likom Mehmeta Kosanera u TV seriji Adim Farah, koja će počinje svoju drugu sezonu na Fox TV-u, u intervjuu za novine Hurriyet izražava važnost učešća u različitim likovima sledećim rečima:

„Ne možemo reći samo dobro ili samo loše za likove koje igram. Kažemo: „Ovaj čovek ima zanimljivu dubinu, mi to ne razumemo.”. Radio sam u ulogama koje su stvarale preokrete. To je dobra stvar, volim to. Zabavnije je nego stalno pozirati i igrati se sa podignutim obrvom.".

Poznati glumac, koji je imao i ima dobro popunjen dnevni red sa svoja dva filma pod nazivom Ask Mevsimi i Ask Sanati, kao i projektima Adim Farah, Kulup i Zeytin Agaci, takođe će nastaviti svoje pozorišne predstave.

NOVO - Feyyaz Duman će značajno uticati na sudbinu serije Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed