Ko se sve nije pojavio na oproštajnoj večeri serije Yargi?!

TV serija Yargi / Presuda bila je serija koja je ostavila traga u ovoj sezoni. Cela ekipa i svi iza kulisa okupili su se za finale sezone serije koju potpisuje Ay Yapim, a koja se emitovala na Kanalu D u nedelju uveče.

Ko se sve nije pojavio na oproštajnoj večeri serije Yargi?!

Foto Credits: IMDB

Glumci i ekipa, koji su zajedno gledali finale sezone, izašli su pred novinare, podelili svoja osećanja i razmišljanja, i uz puno smeha imali iskren razgovor.

Dok je interesovanje za Kaana Urgancioglua i Pinar Deniz bilo veliko, scenaristkinja serije Yargi / Presuda, Sema Ergenekon bila je sa timom kao jedan od vodećih arhitekata projekta, koji je postigao veliki uspeh. Međutim, na večeri nije bio Ugur Aslan, koji je takođe njen suprug i koji je dao život Erenu u ovoj seriji.

Pored toga, istakao se nedostatak pojedinih glumaca, uz reditelja Alija Bilgina, koji je jedno od najvećih imena u uspehu serije. Zapaženo je da neka imena kao što su Basak Gumulcinelioglu, koja je dala život liku Neve, Ugur Polat, koji je igrao Yektu, i Hakan Dinkol, koji je igrao Cuneyta, jednog od istaknutih likova poslednjih nedelja, nisu bila prisutna.

Međutim, u međuvremenu su se ekipi na oproštajnoj večeri za sezonu pridružila dvoje mladih glumaca koji su napustili seriju, ali čija se imena stalno pominju u priči, pa čak i usred zapleta. U pitanju su Ece Yuksel koja je glumila Inci i Onur Duymaz.

NOVO-  Druga sezona turske serije Hayaller ve Hayatlar pod znakom pitanja

By: TV Exposed