Ključne epizode za seriju Gulcemal

Počela je da se formira lojalna publika za Fox TV seriju po imenu Gulcemal, što je dobra stvar. Međutim, gledanost serije je i dalje ispod proseka.

Ključne epizode za seriju Gulcemal

Foto Credits: IMDB

Na društvenim mrežama postoji opšte mišljenje da se duo Murat Unalmis i Melis Sezen bolje prilagođavaju jedno drugom i šire energiju kako se nove epizode ​​​​objavljuje svake nedelje.

Četiri epizode ​​su ostale iza serije Gulcemal i već je počela da se formira verna publika. Međutim, postoji i situacija koja Fox TV ostavlja u dilemi. Podrška seriji raste na društvenim mrežama, gledanost počinje da postaje sve bolja kako nedeljama napreduje, ali kako stope ispod proseka dolaze, stvara se slika koju menadžment kanala ne želi.

Priča u seriji Gulcemal je tečna, a formirala se radoznala publika koja rado prati seriju. Takođe možete primetiti porast podrške ove publike na društvenim mrežama. Naravno, ako rejting ne može dostići dobar nivo na ovom nivou lojalnosti, postoji velika dilema.

Nizak rejting u AB kategoriji

Iako je Fox TV dobila prosečne rezultate, potrošila je toliko TV serija da bi možda bilo i bolje da ima strpljenja, a za projekat Gulcemal nije teško da se pridruži tim produkcijama. Razlozi poput činjenice da je serija Gulcemal malo porasla u total kategoriji i grupi ABC1, ali je pala ispod brojke 2 u AB grupi, i da nije mogla da bude među prvih 10 produkcija na listi, nerviraju menadžment Fox TV-a.

Dok se ovakva situacija dešava na mestu gledanosti, veliku dilemu donosi činjenica da gledaoci svake nedelje počinju da pokazuju sve više odanosti seriji. Fox TV neće hteti da nastavi ako gledanost serije Gulcemal ne poraste iznad proseka, ali kako se lojalnost seriji povećava sa svakom novom nedeljom, reakcija publike će biti oštrija.

Naredna epizoda ili dve bi mogle biti ključne…

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Prodaja serije Adim Farah u inostranstvu bi mogla biti ključna!

By: TV Exposed