Nove informacije oko turske serije Rekabet

Stižu dobre vesti za fanove Kaana Uragancioglua i Pinar Deniz, a vezane su za seriju Rekabet. Serija Rekabet će biti emitovana na Kanalu D, što predstavlja prijatno iznenađenje za sve. Za one koji nisu upućeni, producent Kerem Catay je imao sukob sa menadžmentom kanala vezan za jednu raniju seriju. Čini se da su sada ti ...

Nove informacije oko turske serije Rekabet

Stižu dobre vesti za fanove Kaana Uragancioglua i Pinar Deniz, a vezane su za seriju Rekabet.

Serija Rekabet će biti emitovana na Kanalu D, što predstavlja prijatno iznenađenje za sve. Za one koji nisu upućeni, producent Kerem Catay je imao sukob sa menadžmentom kanala vezan za jednu raniju seriju. Čini se da su sada ti odnosi izglađeni.

Još uvek nije poznato da li će serija početi u novoj sezoni u septembru mesecu. Ta potvrda se očekuje veoma brzo. Pinar Deniz je i zvanično potpisala ugovor za rad u ovom projektu. Kaan Urgancioglu je dao njegov pristanak, mada zvanično nije potpisao ništa. Režiser serije će biti Ali Bilgin a za scenario je zadužena Sema Ergenekon. Priča u turskoj seriji Rekabet će biti zasnovana na advokatskoj firmi i turskom pravosudnom sistemu. Ostali detalji vezani za radnju i glumački kadar će biti poznati veoma brzo.

NOVO - Hande Ercel o Keremu i Muratu

By: TV Exposed