Umut Kantarcilar i Sude Zulal Guler u seriji Kazara Ask

Letnja sezona TV serija doneće nam mnogo projekata. Mala produkciona kompanija pod nazivom Koliba Film je počela snimanje serije Kazara Ask upravo za leto. U glavnim ulogama ćemo gledati Umita Katarcilara i Sude Zulal Guler. Pored njih u seriji glume Sadi Celil Cengiz i Burak Tamdogan i drugi. Režiser ovog projekta je Sadullah Celen, a ...

Umut Kantarcilar i Sude Zulal Guler u seriji Kazara Ask

Letnja sezona TV serija doneće nam mnogo projekata.

Mala produkciona kompanija pod nazivom Koliba Film je počela snimanje serije Kazara Ask upravo za leto. U glavnim ulogama ćemo gledati Umita Katarcilara i Sude Zulal Guler. Pored njih u seriji glume Sadi Celil Cengiz i Burak Tamdogan i drugi. Režiser ovog projekta je Sadullah Celen, a serija Kazara Ask će biti emitovana na Show TV-u.

Ono što je odmah vidljivo je to da će serija ponuditi radnju sa velikom razlikom u godinama glavnih zvezda. Umit je 14 godina stariji od Sude. Ranije je bilo govora da će Gokce Akyildiz tumačiti žensku glavnu ulogu u ovoj seriji. Ona je raskinula ugovor sa kompanijom Koliba Film i umesto nje ćemo gledati Sude Zulal Guler. Serija će doneti priču o dvoje ljudi koji su se sreli u nesreći i tada otvorili novu stranu u njihovim životima. Leto je sve bliže, tako da ćemo uskoro i na TV ekranima gledati seriju Kazara Ask.

NOVO - Veoma izvesna druga sezona serije Uyanis Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed