Što će biti sa serijom Mucize Doktor?

Prije prodora pošasti virusa korone, prikazalo se 28 epizoda serije Čudesni Doktor, a kada je virus dospio u Tursku, i snimanja su zaustavljena. Svi su glumci u svojim domovima i čekaju vijesti. Taner Ölmez po prvi je put kazao nešto o sudbini serije. Poznati turski glumac koji je utjelovio lik Ali Vefaja, rekao je da ...

Što će biti sa serijom Mucize Doktor?

Prije prodora pošasti virusa korone, prikazalo se 28 epizoda serije Čudesni Doktor, a kada je virus dospio u Tursku, i snimanja su zaustavljena. Svi su glumci u svojim domovima i čekaju vijesti.

Taner Ölmez po prvi je put kazao nešto o sudbini serije. Poznati turski glumac koji je utjelovio lik Ali Vefaja, rekao je da je serija ostala na vrlo napetom dijelu u sred niečega. Kazao je: „Ne znam ni ja, čekam. Doma čekam. Kako stižu bolje vijesti, tako se smirujemo. Mislim da će sve biti dobro. Mislim da ćemo ove sezone napraviti finale. Vjerojatno će se snimiti finalna epizoda pa onda nastaviti s novom sezonom.“

Glumac je kazao kako bi se glumačka postava mogla okupiti kako bi snimila posljednju epizodu ove sezone, a onda se ponovno okupiti najesen i početi s novom sezonom.

I ostali su se glumci složili kako ništa nije u njihovoj moći, ali su voljni raditi i nastaviti sa serijom te i dalje - čekaju.

By: TV Exposed