Can Yaman uskoro ponovo snima u Turskoj!

Iako glumačku karijeru gradi u Italiji više od godinu dana, Can Yaman će uskoro ponovo izaći pred tursku publiku. Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju datum kada će se njihov omiljeni glumac, koji je potpisao sa ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus, pojaviti na snimanju svoje nove serije.

Can Yaman uskoro ponovo snima u Turskoj!

Foto Credits: Promo / Mania by Can Yaman

Can Yaman, koji je odlučio da karijeru nastavi u Italiji, gde ima ogromnu bazu obožavalaca, bio je odsutan iz Turske više od godinu dana nakon TV serije Bay Yanlis u kojoj je tumačio glavnu ulogu. U tom periodu učestvovao je u TV serijama i reklamnim projektima u Italiji. Među njima se izdvaja serija Viola Come il Mare čija se premijera uskoro očekuje.

Međutim, zgodni glumac nedavno je potpisao ugovor sa digitalnom platformom Diseny Plus, koja se sprema da na leto počne sa emitovanjem sadržaja u Turskoj. To znači da će Yaman ponovo doći u Tursku da snimi TV seriju za ovu platformu.

Kako se saznaje, serija, koju će snimati Ay Yapim bi sa snimanjem trebala da počne u aprilu. Naime, navedeno je da je cilj bio da se na set ode ranije, ali je zbog zauzetosti Cana u italijanskim projektima to odloženo za april. Reč je o seriji o istorijskoj ličnosti El Turco, čiji lik će tumačiti upravo Can Yaman.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

U ovoj novoj seriji uz Cana biće dve glavne glumice, jedna turska i jedna strana. Lik strankinje (supruga El Turca je bila Italijanka), kako pišu turski mediji glumiće neka svetski poznata dama, ostaje da vidimo i o kome se radi.

Pregovori za glavne glumice traju već neko vreme. Međutim, navodi se da su pregovori znatno napredovali i formiran je uži izbor, tako da bi u narednim danima mogli saznati ko će biti partnerke Yamanu na ovom novom projektu.

NOVO - Kerem Bursin – Novi uspeh u inostranstvu!

By: Milt-TV Exposed