Demet Ozdemir trolovala scenu u seriji (FOTO)

Najnoviji post Demet Ozdemir nasmejao je one koji su ga videli. Bio je to kadar iz druge epizode ​​serije Dogdugun Ev Kaderindir koja je bila u januaru prošle sezone. Čekajući na snimanje tokom seta, Demet Ozdemir je legla na krevet u sobi u kući u kojoj je venčanica snimana pre scene venčanja i zaspala sa ...

Demet Ozdemir trolovala scenu u seriji (FOTO)

Najnoviji post Demet Ozdemir nasmejao je one koji su ga videli. Bio je to kadar iz druge epizode ​​serije Dogdugun Ev Kaderindir koja je bila u januaru prošle sezone.

Čekajući na snimanje tokom seta, Demet Ozdemir je legla na krevet u sobi u kući u kojoj je venčanica snimana pre scene venčanja i zaspala sa svojim scenarijem u ruci. Jedan od članova ekipe nije propustio taj trenutak i fotografisao ga je.

Demet Ozdemir je objavila ovu fotografiju na storiju na Instagramu. Još jedan detalj na fotografiji nazvanoj „drama neveste“ je Demet Ozdemir u pantalonama i čizmama u venčanici.Podrazumeva se da je glumica preduzela mere predostrožnosti da se ne prehladi u sceni venčanja snimljenoj u januaru.. Izgleda da glumica nije skidala čizme i pantalone u scenama jer postava venčanice to prekriva.

Iako je glumica nakon dosta vremena trolovala ovu scenu, smatraćemo da je to samo trik iza kulisa.

By: Tv Exposed

NOVO-Izzet Pintp o prodaji turskih serija tokom epidemije