Solidan start nove turske serije Gulcemal

Serija Gulcemal od ove nedelje se emituje četvrtkom uveče na Fox TV-u. Rezultati rejtinga prve epizode su solidni.

Solidan start nove turske serije Gulcemal

Foto Credits: IMDB

Murat Unalmis i Melis Sezen dele glavne uloge u projektu Gulcemal, čija se prva epizoda sinoć susrela sa publikom pre dva dana.

Ocene prve epizode ove turske serije serije takođe su bile predmet radoznalosti. Pored TV serija Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, Aldatmak / Obmana, Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, Al Sancak / Crvena zastava, ovaj put projekat Gulcemal čeka podršku publike.

Važan rejting naredne epizode

Otkrivena je i ocena prve epizode turske TV serije Gulcemal. Serija je postigla prosečne stope sa svojom prvom epizodom. Treba napomenuti da serija, koja ima popriličnu gledanost u svim grupama publike, nije loše prošla jer je u pitanju prva epizoda, ali ne daje baš dobru sliku.

TV serija Gulcemal završila je dan u kao treća u AB grupi rejtinga i približila se prosečnoj stopi u ovoj kategoriji (3.66). Ipak, dobila je nešto niže ocene u total kategoriji rejtinga i grupi ABC1.

Drama je uspela da završi dan na 10. mestu u obe kategorije, odnosno ostvari brojke od 3.15 i 3.20. Na značaju je sada dobila i gledanost nove epizode ​​serije Gulcemal.

Serija Gulcemal biće na ekranu sa svojom drugom novom epizodom u četvrtak, 13. aprila. Evo prvog trejlera za novu epizodu.

NOVO - Demet Ozdemir i Engin Akyurek uživaju na setu serije Adim Farah!

By: TV Exposed