Sibel Tascioglu o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Prošlo je godinu dana od završetka TV serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, ali ovaj projekat je već zapisan u glavama miliona.

Sibel Tascioglu o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Internet Haber

Sibel Tascioglu je igrala lik Sermin u seriji, koja je emitovana na ATV ekranu.

Sjajna glumica Sibel Tascıoglu, koja je uspešno tumačila Sermin, jednog od intriga ispunjenih likova serije, i pokazala da takve uloge može veoma uspešno da igra u projektima, učestvovala je u novoj sezoni sa likom Pembe u Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Brakom sina iz konzervativne porodice i kćerke sekularne porodice, serija Kizilcik Serbeti privukla je pažnju kao realistična produkcija koja otkriva iskustva porodica koje se razlikuju jedna od druge.

Dobra i izazovna sezona

Sibel Tascioglu, u ulozi Pembe, majke iz konzervativne porodice, ponovo je izašla pred svoje fanove sa potpuno drugačijim karakterom. Ne bi bilo pogrešno reći da je iskusna glumica imala veoma dobru sezonu, da je priča o seriji bila veoma cenjena, da je čak i dvocifrena ocena bila premašena i da je bila deo povoda za ponos.

Sibel je takođe veoma zadovoljna postignutim rezultatom. Glumica je rekla:

„Imale smo dobru i izazovnu sezonu u isto vreme. Bilo je veoma prijatno, biti sa našim timom, raditi sa Ketcheom (Hakan Kirvavac) je veoma lako. Prijateljstva su bila dobra, imali smo sezonu bez problema.“.

NOVO - Šta će biti sa serijom Cop Adam / Čiča gliša?!

By: TV Exposed