TV Fox koristi odličnu taktiku za seriju Yasak Elma

Seriji Yasak Elma pandemija je načinila veliku štetu, jer je treća sezona koja se odnosila na sezonu 2019/20 napredovala veoma uspešno. Pored prekida snimanja serije Yasak Elma, korona virus takođe je naštetio i mnogim drugim produkcija u Turskoj Pre nego što se ova situacija dogodila, TV serija Yasak Elma privlačila je veliku pažnju svakom epizodom ...

TV Fox koristi odličnu taktiku za seriju Yasak Elma

Seriji Yasak Elma pandemija je načinila veliku štetu, jer je treća sezona koja se odnosila na sezonu 2019/20 napredovala veoma uspešno.

Pored prekida snimanja serije Yasak Elma, korona virus takođe je naštetio i mnogim drugim produkcija u Turskoj

Pre nego što se ova situacija dogodila, TV serija Yasak Elma privlačila je veliku pažnju svakom epizodom i podizala rejting. Smatra se  jednom od produkcija koja je najteže pogođena pandemijom.

Međutim nesrećne okolnosti serije sada su prošlost. Uz taktiku koju su primijenili producent Medyapım i Foks TV, cilj je da se uspeh serije nastavi  u četvrtoj sezoni. Glumci serije Yasak Elma pokušavaju da održe zainteresovanost za seriju mnogobrojnim objavama na društvenim mrežama. Naravno da to i postižu ...

Druga važna taktika bila je da se izazove uzbuđenje publike trejlerima koje su emitovani više od mesec dana pre početka serije. Glavni razlog ovome je percepcija da će 4. sezona biti puna različitih i efektnih priča. Tragikomični događaji koje će igrati trio Yıldız, Ender i Sahika formiraće uspon serije u četvrtoj sezoni. Pored toga, fotografije sa snimanju i pozadine postera, koji su objavljeni sa snimanja, drže rejting serije.

Fanovi serije Yasak Elma s nestrpljenjem očekaju 7. septembar. Novi trejler objavljen iz 75. epizode ​​serije je i smešan, zanimljiv i vredan gledanja.

By: TV Exposed