Firat Celik u seriji Yali Capkini

Turski glumac Firat Celik ima novu ulogu. Prenosimo kompletnu informaciju o njegovom novom poslu.

Firat Celik u seriji Yali Capkini

Foto Credits: DiziCentral

Firat Celik se pridružio glumačkom kadru najpopularnije turske serije u aktuelnoj sezoni ali i u jednom od najpopularnijih projekata u poslednjih nekoliko godina – Yali Capkini. On će u ovom projektu ima status gost-glumca, pa se neće dugo zadržati u projektu. To je ipak neki prvi dogovor, koji se možda kasnije i promeni. Poznato je i koji lik će Firat tumačiti u ovoj popularnoj seriji.

U seriji Yali Capkini, Firat Celik će se pojaviti kao Efe. Ovaj novi lik u radnji projekta će doći iz inostranstva i izazvati komešanje u vili u kojoj se dešava radnja ove popularne turske TV serije. Efe će se pojaviti u epizodi 17 i ostaće pet epizoda u projektu, naravno ukoliko ne dodje do promene i scenaristi ne odluče da ga zadrže duže u radnji ove turske serije. Dakle, nova zanimljiva dešava nas očekuju dolaskom Efea.

Biće to 19. uloga u karijeri ovog sjajnog turskog glumca. Poslednja serija u kojoj se pojavio je digitalni projekat pod nazivom Sakli / Skriveno, u kojoj je tumačio jedan od glavnih likova, Ozana. Ljubitelji turskih TV serija ga pamte iz serija Poyraz Karayel, Gonul Isleri, 20 Dakika i serije Fatmagulun Sucu Ne? u kojoj je u 80 epizoda tumačio lik Mustafe Nalcina.

Sada će svojoj karijeri dodati lik u jednoj od zaista najpopularnijih serija u proteklih nekoliko godina.

View this post on Instagram

A post shared by Firat Celik (@firatcelik)

NOVO - Ceylin Erguvan - najbolji lik TV serija?!

By: TV Exposed