Demet Ozdemir o povratku u serije!

Turska glumica Demet Ozdemir govorila je o tome koji su to uslovi koji treba da budu ispunjeni da bi se ona vratila u serije. Demet trenutno snima film za digitalnu platformu Netflix.

Demet Ozdemir o povratku u serije!

Foto Credits: Riri Nano

Demet Ozdemir i Sukru Oziyldiz pojaviće se u novom filmu koji nosi naziv Ask Taktikleri / Ljubavna taktika. U pitanju je romantična komedija koja će kako je Demet rekla oduševiti publiku. Glumica je govorila i o uslovima koji treba da budu ispunjeni da bi ona prihvatila ulogu u nekoj novoj seriji.

Pre svega, ne želi da razmatra bilo kakve ponude dok traje snimanje filma. To će potrajati oko mesec dana, a nakon toga će početi sa čitanjem scenarija za ponuđene uloge. Upravo je scenario presudan pri izboru novog projekta.

Demet Ozdemir je istakla da želi da što više radi. Želi nove uloge i dobre projekte, voli svoj posao i želi da se u potpunosti posveti njemu. Glumica je rekla da ne žuri sa datumom povratka u serije, nije sebi postavila neki rok. Scenario mora da joj se u potpunosti dopadne da bi uopšte pregovarala za ulogu u nekoj novoj seriji.

Kada će se Ozdemir vratiti nekom serijom nije poznato. Njeni fanovi se nadaju da će to biti već u narednoj sezoni...

NOVO - Burak Deniz raskinuo sa Didem Soydan?!

 By: Milt-TV Exposed