Ceylin Erguvan - najbolji lik turskih TV serija?!

Serija Yargi / Presuda, koja se emituje na ekranima Kanala D nedeljom uveče, prati se sa divljenjem već dve sezone.

Ceylin Erguvan - najbolji lik turskih TV serija?!

Foto Credits: IMDB

Gluma, kao i priča ove turske serije su veoma cenjeni. Predstave glumaca, koji su veoma slični likovima, i njihovi dodaci seriji takođe osiguravaju uspešne rezultate u gledanosti. Takođe se mnogi dive partnerstvu Kaana Urgancioglua i Pınar Deniz, koji preuzimaju glavne uloge.

Pinar Deniz, koja je napravila iskorak u karijeri sa TV serijom Vatanim Sensin, ušla je u veoma poseban period u svom profesionalnom životu sa TV serijom Yargi. Glumica, koja je na platnu već dve sezone, dobila je mnoge nagrade od raznih institucija, organizacija i platformi, napravila mnogo intervjua, obeležena je snimanjem u časopisima i različitim projektima. U međuvremenu, nagrada iznenađenja stigla je liku Ceylin Erguvan, koju igra Pinar Deniz u Yargi!

Pinar Deniz dodaje vrednost liku Ceylin, koji je napisala scenaristkinja Sema Ergenekon, koja svojom uspešnom glumom režira priču svojim snažnim perom ne umanjujući uzbuđenje. Kombinacijom snažnog  izvođenja Pinar i karakteristika lika, nastaje lik Ceylin Erguvan, koji svi vole i sa radoznalošću posmatraju.

Nakon nagrada koje je Pinar Deniz dobila sa serijom Yargi / Presuda za dve sezone, ovoga puta nagrada za lik koji je igrala dala je sasvim drugačije uzbuđenje samoj seriji! Magazin All Magazine izabrao je lik Ceylin Erguvan za „Najbolji lik TV serija“ zbog njene hrabrosti, različitosti, nepoštovanja stereotipa, savesti, sprovođenja odluka koje je donela i njene inteligencije. Hrabra, ambiciozna, ali savesna advokatica, lik je koji donosi uspeh u svakom slučaju kojim se bavi, iako ponekad ljuti tužioce dok rešava slučajeve. Ime i lik Ceylin Erguvan, uz seriju Yargi, verovatno neće biti zaboravljeni još mnogo godina!

NOVO - Poznat glumački kadar turske serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed