Sutra je finale sezone serije Bahar

Serija Bahar koja se emituje na Show TV, a produkciju potpisuje MF Yapim, prolazi kroz veoma uspešan period.

Sutra je finale sezone serije Bahar

Foto Credits: DiziCentral

Osim što je serija najgledaniji projekat 2024. godine, uspela je da osvoji srca miliona gledalaca, što je izvor velikog ponosa.

U glumačkoj postavi serije Bahar nalaze se Demet Evgar, Bugra Gulsoy, Mehmet Yilmaz Ak, Ecem Ozkaya, Fusun Demirel, Elit Andac Cam, Demirhan Demircioglu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Sahinturk, Sena Mia Kalip, Uygar Ozcelik i Hatice Aslan, koji su svi izuzetno uspešni.

Projekat serije Bahar će i u narednoj sezoni biti značajna priča na ekranima. U finalu sezone postoji važan trag o tome kako će se priča odvijati u drugoj sezoni.

Ono što će se dogoditi između Evrena i Timura biće važno za određivanje pravca priče u narednoj sezoni.

Šta će se dogoditi u 16. epizodi serije Bahar?

Detalji finala

Na suđenju Bahar i Timura, iznenađujući dokaz izaziva pometnju. Baharina bolest, koju je krila od svih, sada je otkrivena. S jedne strane, Timur, koji pokušava da se oslobodi tamnih oblaka koji kruže oko Nevre, potresen je otkrićem prošlosti.

Nevra traži pomoć od iznenađujuće osobe. Dok se cela bolnica mobilizuje za Bahar, Evren i Timur su na pragu velikog obračuna. S druge strane, Ruzgar dovodi Parlu i Umay zajedno. Ali i njih čeka iznenađenje. Bahar i Timur su na velikom tragu…

Serija Bahar završava sezonu 11. juna u utorak u 20.00 na Show TV!

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Završeno snimanje četvrte sezone serije Teskilat | Organizacija

By: TV Exposed