Onur Seyit Yaran ponovo najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama!

Uz turske TV serije u kojima učestvuju poznati glumci, njihova vidljivost na ekranu povećava i njihovu popularnost na društvenim mrežama.

Onur Seyit Yaran ponovo najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama!

Foto Credits: Haberler

 Međutim, izuzetno popularna imena jedne epohe zamenjuju se mlađim imenima. Uz doprinos omladinskih TV serija, nova lica više su u interesu mlađe generacije.

Činjenica da veliki deo populacije koja koristi društvene medije čini mlada populacija takođe utiče na istaknutost nekih aktera mlađe generacije. Međutim, naravno, iskusnija imena su i imena koja skreću pažnju na dnevni red društvenih medija, posebno svojim TV serijama.

Istraživanja koja redovno sprovode neke merne službe sa interesovanjem prate i fanovi glumaca. Ispod je Adba.tv merenje popularnosti muških turskih glumaca čija su imena pomenuta u objavama na društvenim mrežama između 1. i 7. marta.

Smena na vrhu

Akin Akinozu, koji već neko vreme igra u seriji tv8 Tuzak / Klopka, izgubio je prvo mesto na tabeli „Najpopularniji glumac“, koja je uključivala prvih 10 imena. Međutim, za Akinozu, koji je izmenio Onura Seyita Yarana, koji je mesecima bio na tronu sa serijom Kardeslerim / Moja braća, igla se prevrnula naopačke za nekoliko nedelja.

Onur Seyit Yaran ostaje zapažen kao popularno ime mlade generacije kada su u pitanju turski glumci. Prema poslednjem istraživanju, uspeo je da bude najpopularniji muški glumac iz ove zemlje u prvoj nedelji marta sa 68.500 poruka za nedelju dana.

Tu je i lista top 10 turskih glumaca po broju pominjanja na društvenim mrežama u perioodu od 1. do 7. marta ove godine.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir novom fotografijom nasmejali fanove

By: TV Exposed