Da li će serija Midnight at the Pera Palace / Pera Palasta Gece Yarisi opravdati očekivanja?!

Jedna od turskih serija koja se iščekuje sa velikim nestrpljejnem je i Midnight at the Pera Palace / Pera Palasta Gece Yarisi. Podsećamo, reč je o novoj Netflixovoj seriji.

Da li će serija Midnight at the Pera Palace / Pera Palasta Gece Yarisi opravdati očekivanja?!

Foto Credits: Promo / Netflix

Serija Midnight at the Pera Palace / Pera Palasta Gece Yarisi je istorijski projekat, ali ne iz tako davne istorije. Radnja serije se dešava u poznatom hotelu Pera Palace u 20. godinama prošlog veka. Glavne uloge u seriji tumače Hazal Kaya i Selahattin Pasali. S obzirom da je cilj serije da se dočara Istanbul od pre stotinu godinu, post-produkcija zaista traje već mesecima.

Na premijeru serije nećemo čekati još dugo. Od nedavno je poznato da će serija Midnight at the Pera Palace / Pera Palasta Gece Yarisi biti dostupna 3. marta na Netflixu, odnosno na njihovoj digitalnoj platformi.

Da bi dočarali atmosferu iz 1920.-ih godina prošlog veka, korišćeni su LED grafički ekrani. U pitanju je potpuno nova tehnologija snimanja serija i filmova.

Da bi sve izgledalo na vrhunskom nivou u Tursku je došao i tim iz inostranstva koji je radio samo na tom segmentu serije, rekao je producent ovog projekta Emre Sahin. Ostaje da vidimo da li se evidentan trud oko pripreme serije preneo i na radnju. Utiske ćemo moći da sabiramo već prvih dana marta.

NOVO - Cemal Hunal u promociji novog projekta

By: Milt-TV Exposed