Bozdag Film priprema nove serije i nove sezone aktuelnih projekata

Tri sezone su završene u seriji Kurulus Osman, koja se radi u produkciji kompanije Bozdag Film i sastaje sa publikom na ATV TV-u. Pripreme za četvrtu sezonu se nastavljaju, a nove epizode ​​se očekuju u oktobru.

Bozdag Film priprema nove serije i nove sezone aktuelnih projekata

Foto Credits: Bozdag Film

Još jedan tekući projekat Bozdag filma na televiziji je Destan / Legenda. Otkriveno je da je Selim Bayraktar ​​napustio seriju, u kojoj će Ebru Sahin i Edip Tepeli nastaviti da igraju glavne uloge. Iako je serija Destan imala dobar početak, zbunjujuće je bilo to što se pred kraj sezone suočila sa ozbiljnim padom gledanosti.

Bozdag Film nastavlja sa pripremama za nove projekte kao i nastavak dva značajna serijala. Otkriveno je da će biti snimljena i druga sezona serije Arslan Bozkirin Celaleddin koja je pripremljena za Uzbekistan.

Mehmet Bozdag će nastaviti svoje velike produkcije novom serijom pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice. Dok se očekuje da će ekipa serije krenuti na set i početi snimanje u avgustu, malo se zna o projektu.

Scenaristi Ayse Ferda Yilmaz i Sedef Nehir Erdem nastavljaju rad na seriji Ates Kuslari, koja se takođe očekuje na ATV TV-u. Podsetimo, oboje scenarista su prethodno napisala scenario TV serije Destan.

Bozdag Film, koji priprema istorijske serije Kurulus Osman i Destan, vratiće se u sadašnjost sa TV serijom Vatrene ptice.

View this post on Instagram

A post shared by Destan (@destanatv)

Tako je i Bozdag Film, koji nastavlja da priprema tri značajne televizijske serije, zasukao rukave i za novu seriju za TRT Digital.

Očekuje se da će nova digitalna serija, koja će ispričati priču o Ibn Sini, imati 10 epizoda i biti emitovana na TRT Digitalu. Dok je sa Hakanom Arslanom postignut dogovor za poziciju režisera, željno se iščekuje ko će od glumaca učestvovati u ovom novom projektu.

Bozdag Film takođe planira da pripremi seriju koja će ispričati priču o proroku Muhamedu, a planira i još jednu seriju o pobedi Azerbejdžana u Karabahu.

NOVO - Loš start turske serije Duy Beni / Čuj me

By: TV Exposed