Loš start turske serije Duy Beni / Čuj me

Sinoć je bila premijera još jedne nove turske televizijske serije. U pitanju je projekat pod nazivom Duy Beni / Čuj me.

Loš start turske serije Duy Beni / Čuj me

Foto Credits: IMDB

Serija Duy Beni / Čuj me se radi u produkciji kompanije Surec Film i emituje na kanalu Star TV. Projekat je dosta optimistično najavljivan, ali prva epizoda je ostvarila zaista loše rezultate gledanosti.

U konkurenciji projekata Seni Kalbime Sakladim i Icimzdeki Ates, dakle bez nekog teškog i jakog rivala ostvareni su skromni rezultati rejtinga u sve tri kategorije.

U total kategoriji rejtinga serija Duy Beni je ostvarila brojku od 1.36. U kategoriji AB je zabeleženo skromnih 1.14. U ABC kategoriji rejtinga je u prvoj epizodi ostvaren rezultat od 1.18. Dakle, glavobolja za Surec Film i Star TV od samog starta.

Istina, serija Čuj me nije bila najlošije plasirana od serija koje su emitovane juče. Projekat Icimzdeki Ates / Vatra u nama je na putu za pravi brodolom. Nova, treća epizoda te serije koja se emituje na ATV TV-u je imala total rejting od 1.05, AB od samo 0.75 a ABC1 od 0.85. Nakon ovako loših rezultata veliko je pitanje šta će uopšte biti sa tom TV serijom.

Podsećamo, uloge u novoj seriji Duy Beni tumače Berk Hakman, Rabia Soyturk, Ege Kokenli, Caner Topcu, Helin Kandemir, Burak Can i drugi.

View this post on Instagram

A post shared by DUY BENİ (@diziduybeni)

NOVO - Da li će turska serija Nomen opravdati očekivanja?!

By: TV Exposed