Fanovi žele da Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug glume zajedno i u novim serijama!

Serija Aile | Porodica će se oprostiti od ekrana svojom 30. epizodom.

Fanovi žele da Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug glume zajedno i u novim serijama!

Foto Credits: IMDB

Serenay Sarikaya je rekla da nastavljaju intenzivno da rade na snimanju serije u kojoj ona igra lik Devin.

Sjajna turska glumica Serenay Sarikaya, koja je postala vruća tema nakon što je sa svojim partnerom izabrana za „najbolji serijski par“ na dodeli nagrada Zlatni leptir, takođe dobija zahteve svojih fanova da bude na ekranu sa Kivancom Tatlitugom u novim projektima.

Govoreći o poslednjih 5 epizoda serije Aile, poznata glumica je rekla:

„Serija ide odlično, veoma smo srećni, dobro smo raspoloženi. Ostalo nam je poslednjih 5 epizoda. Počela je neka tuga. Sve je u redu, radimo sa zadovoljstvom. Svaki dan sam na snimanju, nemam drugi život.”.

Povratak u TV serije nakon sedam godina

Serenay Sarikaya, koja se istakla sa Kivancom Tatlitugom kao veoma dobar duo, obradovala je svoje fanove povratkom u televizijske serije posle 7 godina.

Nakon ovog povratka i veoma pozitivnog razvoja procesa partnerstva sa Kivancom Tatlitugom, fanovi se nadaju da će Serenay Sarikaya nastaviti da se pojavljuje u televizijskim serijama u budućnosti.

U ovom trenutku se pita da li će biti različitih projekata između Tatlituga i Sarikaye. Odgovarajući na pitanja novinara o ovome, Serenay Sarikaya je rekla: "Ne znam. Bila je to odlična prilika da se posle mnogo godina vratim na televiziju sa njim (Kivancom). „Ne znam šta će nas doneti naredna vremena.”.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Yalazoglu, Turkoglu i Tascioglu o seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed