Bensu Soral je profitirala zbog serije Tuzak / Klopka

Turska glumica Bensu Soral ove sezone je učestvovala kao glavna ženska uloga u seriji tv8 Tuzak / Klopka.

Bensu Soral je profitirala zbog serije Tuzak / Klopka

Foto Credits: IMDB

Biti zajedno sa imenom kao što je Akin Akinozu, koji ima ogromnu bazu obožavatelja širom sveta, bio je važan faktor u prepoznavanju Bensu Soral u inostranstvu.

Serija Tuzak / Klopka možda nije postigla baš dobru gledanost na TV8 ekranu, ali je postala produkcija koja je pokrenula ljubitelje turskih serija u inostranstvu. Stranog uticaja bilo je i u tome što je serija 26 epizoda bila na ekranu.

Inače, projekat za koji domaća publika ne mari i čija je ocena na nivou brojke 1-2, za kratko vreme se oprosti od ekrana. Tuzak, međutim, nije naišao na takav problem. Jer veliko interesovanje koje je počelo na društvenim mrežama u inostranstvu od prvog trenutka kada je počelo, kasnije se odrazilo i na prodaju.

Uz snažnu harmoniju dua Akin Akinozu i Bensu Soral i zadivljujuću priču, serija Tuzak / Klopka je uspela da završi jednu sezonu.

Sledi odmor

 Bensu Soral je nedavno dala izjavu vezanu za serij, Tuzak: „Serija je gotova, sada sam slobodna, uživam. Odmaram se malo, odvojim malo vremena za sebe. Idem na odmor“, rekla je ona.

Izrazivši da je tužna zbog kraja serije, glumica je skrenula pažnju i na interesovanje u inostranstvu i rekla:

„Tužni smo što je gotovo, ali to je posao na koji smo ponosni jer smo uradili sjajan posao. Njegova prodaja u inostranstvu takođe ide odlično, na šta smo takođe ponosni. Nadam se novom poslu…”.

U ime Bensu Soral ne bi bilo pogrešno reći da je serija Tuzak donela velike uspehe, da je ponovo imala priliku da pokaže svoje glumačko umeće i da se dopala širokim masama i počela da privlači veliku pažnju u inostranstvu.

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose se vraća TV serijom Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed