Hazal Filiz Kucukkose se vraća TV serijom Uvey Anne / Maćeha

Turska glumica Hazal Filiz Kucukkose trenutno radi na setu nove TV serije Uvey Anne / Maćeha.

Hazal Filiz Kucukkose se vraća TV serijom Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: IMDB

Nova serija, koja će se na leto emitovati na ATV ekranu, biće dramska priča.

Hazal Filiz Kucukkose, koja igra glavnu ulogu u ATV seriji pod nazivom Uvey Anne / Maćeha, rođena je 1988. godine i jedna je od glumica koja je dugo na snimanjima i uspela je da svoje ime učini poznatim širokoj publici.

Glumica, koja se od 2009. godine razvija na različitim projektima, najviše je ostala upamćena po likovima Leyle u TV seriji Beni Unutma / Oprosti mi i Zeynep u TV seriji Kara Sevda / Beskrajna ljubav.

Nakon kratkog trajanja serije Zemheri 2020. godine, glumica, koja dugo nije učestvovala u projektima, stalno je odbijala ponude letnjih serija.

Vraća se u letnju sezonu

Glumica, koja je rizikovala da čeka dve godine da bi učestvovala u ambicioznim produkcijama u zimskoj sezoni, vratila se na ekran prošle jeseni sa Fox TV serijom Bir Peri Masali / Bajka. Međutim, u ovom projektu na ekranu je ostalo samo 13 epizoda.

Hazal Filiz Kucukkose, koja godinama nije prihvatala letnje serije, ove sezone se vratila sa ovakvog stava.

Hazal, koja će deliti glavnu ulogu sa Kutsijem u seriji Uvey Anne, tumačiće Serap, pametnu, privlačnu i zavidnu ženu.

Sa nestrpljenjem se očekuje i kompatibilnost glumice i Kutsija koji će tumačiti Faruka, koji je otac troje dece. Očekuje se da će serija pod nazivom Uvey Anne koja je snimana u Mugli uskoro dočekati publiku na ATV ekranu.

NOVO - Ceren Karakoc je od starta verovala u seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed