Čeka nas uzbudljiva sezona serije Yargi / Presuda sa osam novih imena!

Turska TV serija Kanala D, Yargi / Presuda, koja je ostavila trag na ekranu od dana kada je počela, počinje svoju treću sezonu u nedelju, 24. septembra.

Čeka nas uzbudljiva sezona serije Yargi / Presuda sa osam novih imena!

Foto Credits: IMDB

U novoj sezoni glumačkoj ekipi pridružila su se i nova imena. Naći ćemo potpuno drugačiju priču u seriji Yargi / Presuda sa 8 novih glumaca.

Imena koja će predstaviti likove koji će iznenaditi publiku i odvući je u drugačiji osećaj u trećoj sezoni serije su: Ferit Kaya, Seda Turkmen, Muge Bayramoglu, Ulvi Kahyaoglu, Cagla Demir, Alikan Altun, Ozlem Tiray i Aysen Sezerel.

Serija, koja se sprema da napravi eksplozivan početak nove sezone, drugim trejlerom uvlači publiku u veliku zagonetku. Objavljen je novi, intrigantan trejler za projekat Yargi, koji je sa svojim prvim trejlerom dobio preko 8 miliona pregleda i hiljade lajkova.

Porodjaj Ceylin

U novom trejleru, gde Ilgaz saznaje da će biti otac, a vide se trenuci porodjaja Ceylin, čudni i daleki trenuci Ilgaza i Ceylin jedni drugima signaliziraju da publiku u novoj sezoni čeka velika zagonetka.

Dok Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz su glavni glumci u seriji, gde se majstorsko pero Seme Ergenekon susreće sa rediteljem Ali Bilgina, ostali glumci koji su u seriji već 2 sezone su sledeći: Huseyin Avni Danyal, Ugur Polat, Cezmi Baskin, Zeyno Eracar, Ugur Aslan, Arda Anarat, Pinar Caglar Gencturk, Nilgun Turksever, Onur Ozaydin, Beren Nur Karadis, Zeynep Atilgan.

Uzbudljiva treća sezona serije Yargi / Presuda biće na Kanalu D 24. septembra!

NOVO - Serija Aile / Porodica nam se vraća početkom oktobra

By: TV Exposed