Nova serija Ince Memed - Turski Robin Hood

Kompanija Gold Film TV otpočela je pripreme za novu seriju pod nazivom Ince Memed. Prema prvim informacijama, snimanje kadrova na ovom projektu će početi u februaru ili martu naredne godine. Još uvek nije poznato da li će se serija emitovati na nekom kanalu ili nekoj od digitalnih platformi. Scenario serije biće zasnovan na knjigama popularnog ...

Nova serija Ince Memed - Turski Robin Hood

Kompanija Gold Film TV otpočela je pripreme za novu seriju pod nazivom Ince Memed.

Prema prvim informacijama, snimanje kadrova na ovom projektu će početi u februaru ili martu naredne godine. Još uvek nije poznato da li će se serija emitovati na nekom kanalu ili nekoj od digitalnih platformi. Scenario serije biće zasnovan na knjigama popularnog pisca Yasar Kemala, o životu turskog Robin Hooda.

Gold Film TV već duži vremenski period razvija ceo projekat, a postojala je i ponuda Buraku Denizu za glavnu ulogu u seriji. Burak ponudu nije mogao da prihvati, jer je zauzet radom u seriji Marasli. Producent ove kompanije, Faruk Turgut voli da sarađuje sa Can Yamanom, pa se sve više pominje da je upravo Can naredni glumac kom će biti ponuđeno da tumači turskog Robin Hooda.

By: TV Exposed