Halil Ibrahim Ceyhan je trenutno najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama

Mladi glumac Halil Ibrahim Ceyhan zablistao je u seriji Kanala 7 pod nazivom Emanet.

Halil Ibrahim Ceyhan je trenutno najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama

Foto Credits: Aksam

Glumac, koji je dugo bio uključen u ovaj projekat i uticao na širok krug pratilaca, vratio se na ekrane TV serijom Kirli Sepeti, koja od početka sezone emitovana na televiziji Fox i emituje se i dalje.

Uspešne predstave Halila Ibrahima Ceyhana na televizijskom ekranu veoma su cenjene od strane domaćih i stranih obožavalaca TV serija.

Napomenimo da za glumca vlada veliko interesovanje na društvenim mrežama i on je često među imenima o kojima se najviše priča.

U istraživanju društvenih mreža koje je sproveo Digilup, najpopularnije ime u decembru ponovo je bilo Halil Ibrahim Ceyhan.

Veliki broj poruka

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je sa milion i 900 hiljada poruka nadmašio svog najbližeg rivala Halita Ozgura Sarija, još jednom je pokazao da ima jaku poziciju na društvenim mrežama.

Halit Ozgur Sari, koji je na drugom mestu na listi, pojavljuje se na ekranu sa TV serijom Yabani | Divlji i ostaje upamćen po svojim nedavnim uspesima.

Ostala imena na listi, gde je Engin Akyurek bio treći, su: Burak Berkay Akgul, Bertan Asllani, Tarik Emir Tekin, Yigit Kocak, Ilhan Sen, Burak Deniz i Recep Usta.

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Ozge Yagiz i serija Safir napreduju!

By: TV Exposed