Erkan Kolçak Köstendil ne glumi samo u Čukuru

Poznati turski glumac Erkan Kolçak Köstendil je sa Bülento Şakrakom i suprugama im Cansu Tosun i Ceyda Düvenci odlučili su početi snimati vlastitu seriju. Mjesto emitiranja serija bit će društvene mreže, a ekipa je odlučila provesti vrijeme u danima karantene. Erkan Kokçak Köstendil među glavnim je ulogama u seriji Čukur te je već tri sezone ...

Erkan Kolçak Köstendil ne glumi samo u Čukuru

Poznati turski glumac Erkan Kolçak Köstendil je sa Bülento Şakrakom i suprugama im Cansu Tosun i Ceyda Düvenci odlučili su početi snimati vlastitu seriju.

Mjesto emitiranja serija bit će društvene mreže, a ekipa je odlučila provesti vrijeme u danima karantene. Erkan Kokçak Köstendil među glavnim je ulogama u seriji Čukur te je već tri sezone jedno od ključnih imena. Glumac je sudjelovao i u kućnoj epizodi Čukura koja će se prikazati u ponedjeljak 20.4.

Osim toga, glumci su odlučili početi s kućnom serijom koja im je postala izvorom zabave. Bülent Şakrak je glumio u seriji "Sefirin Kizi", a priključio se i ekipisi serije Gel Dese Ašk.

Naziv mini-serije bit će "Pes Artik" ("Odustani već jednom"), a glumci će se baviti i režijom i snimanjem. By: TV Exposed