Tri nova glumca u seriji „Kuruluš Osman“

Prije dva tjedna nastavilo se snimanje rado gledane serije Kuruluš Osman koja se prikazuje na televiziji ATV. Nova, 19. epizoda je emitovana prošlu srijedu. Serija Kuruluš Osman nastavlja putem kojim je krenula, dobivajući samo pozitivne komentare. Osim toga, tri su se nova glumca pridružila setu. Gledatelji su na društvenim mrežama osobito oduševljeni Sezginom Erdemirom koji ...

Tri nova glumca u seriji „Kuruluš Osman“

Prije dva tjedna nastavilo se snimanje rado gledane serije Kuruluš Osman koja se prikazuje na televiziji ATV. Nova, 19. epizoda je emitovana prošlu srijedu.

Serija Kuruluš Osman nastavlja putem kojim je krenula, dobivajući samo pozitivne komentare. Osim toga, tri su se nova glumca pridružila setu.

Gledatelji su na društvenim mrežama osobito oduševljeni Sezginom Erdemirom koji se u seriji pojavio kao Sungur Tekin, odnosno stric bega Osmana.

U priču je došao i sin bega Dundara kojega utjelovljuje Çağkan Çulha, a koji će promijeniti odnose ravnoteže među Kajijima.

Osim toga, u devetnaestoj se epizodi pridružio i lik Bokea, mongolskoga zapovjednika, a utjelovljuje ga glumac Atılgan Gümüş koji se prvi put pojavljuje na malim ekranima.

Nastavljamo pratiti seriju koja se bavi začecima Osmanskoga Carstva, a glavni je glumac popualrni Burak Özçivit.

By: TV Exposed