Može li koronavirus ostati dalje od setova?

Kako cijeli svijet, tako je i Tursku zahvatila pošast koronavirusa. U Turskoj je zabilježeno više od 13.000 slučajeva, a virus je dosada odnio preko 200 života. I dok je život stao u većini Turskih gradova, a za starije od 65 donesena zabrana izlaska na ulice, vrijeme se najbolje krati uz male ekrane. Zbog korona virusa, ...

Može li koronavirus ostati dalje od setova?

Kako cijeli svijet, tako je i Tursku zahvatila pošast koronavirusa. U Turskoj je zabilježeno više od 13.000 slučajeva, a virus je dosada odnio preko 200 života. I dok je život stao u većini Turskih gradova, a za starije od 65 donesena zabrana izlaska na ulice, vrijeme se najbolje krati uz male ekrane.

Zbog korona virusa, pooštrene mere zaštite – Pauzira se snimanje turskih serija?!

Određeni su sindikati i glumci zabrinuti što se neki producenti ponašaju kao da korona virus može ostati dalje od setova serija. Ipak, Tursko udruženje za radio i televiziju zahvalilo je svim kanalima i produkcijama koji su nastavili snimati serije upravo zato što je gledanje istih jedna od glavnih okupacija tijekom vremena izolacije i boravka kod kuće.

Zaustavljeni setovi...

Produkcija Limon zaustavila je snimanje serija Borac/Ratnik (Savasci) i Grijeh jedne majke (Bir Annenin gunahi), a početak prikazivanja te serije odgođen je za nekad u budućnost. Osim toga, Hekimoglu i Mucize Doktor su također prestali sa snimanjem. Najbrže je odluku o prekidanju snimanja donio Ay Yapim koji je odmah zaustavio snimanje serije Jama (Čukur), a isto su napravili i sa serijom Babilon (Babil). Producent Avšar Film zasutavio je snimanje serije Okrutni Istanbul (Zalim Istanbul) te Zabranjena jabuka (Yasak Elma). MED Produkcija odlučula je pratiti situaciju te odluku donijeti shodno tome, a najavili su kako imaju snimljeno nekoliko epizoda koje još stignu prikazati. Nema informacija o serijama Baraj i Učitelj.  

Prema: www.sozcu.com.tr i www.ahaber.com.tr/